İNGİLTERE VİZESİ
BAŞVURULARI

Son Gelişmeler / Ankara Antlaşması (Çalışma) Vizesi

Ankara Antlaşması (Çalışma) Vizesi

Güncellenme Tarihi: 2019-04-23 16:36:16

İngiltere'de serbest meslek sahibi olarak çalışmak isteyen her Türk vatandaşı İngiltere'ye gelip çalışabilir, 4 yıl sonra sürekli oturum hakkı elde edebilir ve 5 yılı tamamladıktan sonra İngiltere vatandaşlığına geçiş (çifte vatandaşlık) yapabilir.

Bu çalışma ve oturum izni, kendi mesleğini serbest meslek erbabı olarak yapmak isteyen, herhangi bir kişi veya şirketin direktifi veya kontrolü altında haftalık, aylık, günlük vs. sabit gelir elde etmeden, bütünüyle bağımsız olarak kendi işini serbest meslek sahibi olarak yapacak kişileri kapsamakta olup, kendi gelir vergisi ve sosyal sigorta payını yine kendisi ödeyecek olan ve sadece Türkiye Cumhuriyeti pasaportu ve vatandaşlığı olan kişiler için geçerlidir.

Ankara Anlaşması Vizesi başvuruları için gerekli olan temel kriterler hakkında daha detaylı bilgi için lütfen Ankara Anlaşması Vizesi sayfamızı ziyaret ediniz.

  • "Ankara Antlaşması (Çalışma) Vizesi" sayfası 7951 defa okundu
  • ankar antlaşması, çalışma vizesi, çifte vatandaşlık
Paylaş: