İNGİLTERE VİZESİ
BAŞVURULARI

İngiltere Vizesi / İngiltere Çalışma Vizeleri / Sporcular için İngiltere Vizesi

Sporcular için İngiltere Vizesi

Güncellenme Tarihi: 2017-12-11 09:39:16

İngiltere'ye gidip sporcu olarak İngiltere'de çalışma amacı olan kişiler Sporcular için İngiltere Vizesi türüne başvurmalıdır.

İngiltere çalışma vizesi başvurusunu İngiltere’ye gidip sporcu olarak İngiltere’de çalışma amaçlı yapacak kişilerin bu İngiltere vizesi başvurusunu ne şekilde yapabilecekleri ile ilgili açıklamalar bu bölümde yer almaktadır.

Sporcu olarak İngiltere’de çalışmak isteyen kişilerin puanlama sisteminden en az 50 puan almaları gerekmektedir. Bu 50 puan, İngiltere çalışma vizesi başvurusu yapacak olan sporcunun İngiltere’de çalışacağı işvereni tarafından alınacak olan Certificate of Sponsorship (Sponsorluk Sertifikası), İngiltere vizesi başvurusu için sağlanırsa karşılanmış sayılacaktır. Dolayısıyla, Sporcular için İngiltere Vizesi yaparak İngiltere’de çalışmak isteyen sporcuların İngiltere’deki işverenlerinin kişi henüz İngiltere vizesi başvurusu yapmadan önce bu Certificate of Sponsorship (Sponsorluk Sertifikası)`i İngiltere İçişleri Bakanlığı’ndan vize başvurusunda kullanılmak üzere temin etmiş olması gerekmektedir. Bu işlemlerin İngiltere vizesi başvurusu yapılmadan önce tamamlanması gerekmektedir.

Yukarıda belirtildiği üzere 50 puanın karşılanıyor olması sporcu olarak İngiltere vizesi başvurusu yapabilmek için yeterli değildir. Sporcuların İngiltere’ye giderek burada çalışabilmeleri için gerekli olan ve burada açıklanan İngiltere Tier-2 vizesine başvuru yapabilmeleri için yukarıdaki şarta ek olarak İngilizce dil yeterliliği ve maddi yeterlilik ile ilgili öngörülen şartları yerine getirebiliyor olması gerekmektedir. Bu yeterlilik şartlarının ne olduğu ve nasıl bu şartların karşılandığının belgelenebileceği ile ilgili detaylı bilgi İngiltere vizesi başvurunuzun yapılması sırasında dosyanızı inceleyen firmamız uzmanlarınca sizlere verilecektir.

Son olarak şunu belirtmek isteriz; diğer İngiltere’de çalışma amaçlı İngiltere vizesi türlerinde aranan 16 yaşın üzerinde olma, devlet sosyal yardımı almama ve Certificate of Sponsorship hangi işveren tarafından alınmış ise sadece bu işveren için çalışabilme ve herhangi bir iş değişikliği yapamama ile ilgili şartlar sporcu olarak İngiltere’ye gitmek ve bu ülkede çalışmak üzere İngiltere vizesi başvurusunda bulunacak olan şahıslar için de geçerlidir.

Sporcular için İngiltere Vizesi başvuruları oldukça dikkatli hazırlanması gereken başvurulardır. Bu nedenle yapılacak başvuruların bir uzman danışmanlığında yapılması hem başvurunun olumlu sonuçlanması hem de herhangi bir sebeple karşılaşılabilecek vizenin reddi durumuna itiraz ederek sonucun olumluyla değiştirilebilmesi açısından oldukça önem taşımaktadır. Firmamızla irtibata geçmeniz halinde İngiltere ve Türkiye’de bulunan ofislerimizdeki uzman danışmanlarımız gerek Türkiye’den yapacağınız başvurunuzda gerekse de İngiltere’den yapacağınız başvurularınızda size yardımcı olacaktır. Bu İngiltere vizesi  ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak ve dosyanızı İngiltere Göçmenlik Hukuku konusunda uzman danışmanlarımızla birlikte hazırlamak için İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı vasıtasıyla firmamızla iletişime geçebilirsiniz.  

  • "Sporcular için İngiltere Vizesi" sayfası 8547 defa okundu
  • ingiltere vizesi, ingiltere, vize, spor, sporcu vizesi, ingiltere çalışma izni, ingilterede sporcu olmak, ingiltere vizesi başvurusu
Paylaş: